graphic1

РОДЕНДЕНСКИ ПОПУСТ -20%

НЕОДОЛИВА ПОНУДА !!!

Направете сметка над 1000 денари од било кои производи во нашата продавница и ќе добиете купон со -20% попуст за еден производ по Ваша желба од палетата на Syntech Nutrition.

ВЕ ОЧЕКУВАМЕ !!!

НАПОМЕНА

*Понудата важи заклучно до 18.Септември 2016

Related Post
Comments

Leave a Reply