Fitness Studio Energy

ЦЕНОВНИК НА УСЛУГИ

ЦЕНИТЕ КОИ СЕ ПОДЕЛЕНИ ПО ТРЕНИНГ СЕ ОДНЕСУВААТ ЗА ПОЈАСНУВАЊЕ

КОЛКУ ЧИНИ ЕДЕН ТРЕНИНГ ДОКОЛКУ ПЛАТИТЕ ЕДНОМЕСЕЧНА ИЛИ ПОВЕЌЕМЕСЕЧНА ЧЛЕНАРИНА. (ПРЕСМЕТКИТЕ СЕ НАПРАВЕНИ НА 4 НЕДЕЛНО НИВО)

Еднодневен тренинг

Бодибилдинг и фитнес

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adi sollicitudin

100 ден.
 • Еден работен ден (пон-саб)
 • Работно Време: 09:30 – 22:00 (сабота до 21:00)

Неделна членарина

Бодибилдинг и фитнес

6 тренинзи или 50 ден. за тренинг

300 ден.
 • Секој рабоден ден: Пон – Саб
 • Работно Време: 09:30 – 22:00 (сабота до 21:00)

Месечна членарина 3 тренинзи неделно

Бодибилдинг и фитнес

12 тренинзи или 58,3 ден. за тренинг

700 ден.
 • Три работни дена (Пон-Саб)
 • Работно Време: 09:30 – 22:00 (сабота до 21:00)

Месеча членарина

Бодибилдинг и фитнес

24 тренинзи или 33,3 ден. за тренинг

800 ден.
 • Секој рабоден ден: Пон – Саб
 • Работно Време: 09:30 – 22:00 (сабота до 21:00)

Двомесечна членарина 3 тренинзи неделно

Бодибилдинг и фитнес

600 ден. за 1 месец или 50 ден. за тренинг

1200 ден.
 • Три работни дена (Пон-Саб)
 • Работно Време: 09:30 – 22:00 (сабота до 21:00)

Двомесечна членарина

Бодибилдинг и фитнес

700 ден. за 1 месец или 29,16 ден. за тренинг

1400 ден.
 • Секој рабоден ден: Пон – Саб
 • Работно Време: 09:30 – 22:00 (сабота до 21:00)

Тримесечна членарина 3 тренинзи неделно

Бодибилдинг и фитнес

583,3 ден. за 1 месец или 48,6 ден. за тренинг

1750 ден.
 • Три работни дена (Пон-Саб)
 • Работно Време: 09:30 – 22:00 (сабота до 21:00)

Тримесеча членарина

Бодибилдинг и фитнес

666,66 ден. за 1 месец или 27,7 ден. за тренинг

2000 ден.
 • Секој рабоден ден: Пон – Саб
 • Работно Време: 09:30 – 22:00 (сабота до 21:00)

Шестмесеча членарина

Бодибилдинг и фитнес

600 ден. за 1 месец или 25 ден. за тренинг

3600 ден.
 • Секој рабоден ден: Пон – Саб
 • Работно Време: 09:30 – 22:00 (сабота до 21:00)

Годишна членарина

Бодибилдинг и фитнес

500 ден. за 1 месец или 20,83 ден. за тренинг

6000 ден.
 • Секој рабоден ден: Пон – Саб
 • Работно Време: 09:30 – 22:00 (сабота до 21:00)

Сауна

Задолжително е закажување на термин

350 ден. - едно лице, 500 ден. - две лица, 600 ден. три лица

...
 • Секој рабоден ден: Пон – саб
 • Работно Време: 09:30 – 22:00

Солариум

Третман за потемнување на тенот 1 мин.

Пакет од 100 мин. = 1300 денари

15 ден.
 • Пон- Саб (закажете термин и заштедете време)
 • Работно Време: 09:30 – 22:00

12 третмани со електростимулација

Третмани за слабеење

350 ден. доколку правите само еден третман

3000 ден.
 • Пон – Саб (задолжително закажување на термин)
 • Работно Време: 09:30 – 22:00

Антицелулитна масажа

Третман за отстранување на целулит

Пакет од 10 масажи = 3000 денари

350 ден.
 • Пон- Саб (закажете термин и заштедете време)
 • Работно Време: 09:30 – 22:00

Туширање

Искористете ја услугата еднократно или со месечна претплата

Едно туширање 50 ден.

500 ден.
 • Пон- Саб
 • Работно Време: 09:30 – 22:00

Мерење на телесен состав БЕСПЛАТНО

Вага

Еднаш месечно направете мерење на телесна маса, поткожни масти, процент на мускули и вода.

0 ден.
 • Пон- Саб
 • Работно Време: 09:30 – 22:00

План за правилна исхрана

Дозволете да се погрижиме за Вашиот начин на исхрана

(Закажете термин за консултација)

1000 ден.
 • Пон- Саб
 • Работно Време: 09:30 – 22:00

Попусти

Спортски екипи добиваат услови за услугите по договор со одговорните лица во Фитнес Студио Енерџи.

(Пресметките се направени сметајќи дека еден месец има точно четири недели)

LAYOUT

SAMPLE COLOR

Please read our documentation file to know how to change colors as you want

BACKGROUND COLOR

BACKGROUND TEXTURE