onyx-proline-max

Започнаа топлите денови и дојде време за Вашата кожа да добие холивудски тен, за Вашиот бронзен тен на кожата ќе се погрижиме со нашиот професионален HAPRO onyx pro-line солариум за само:

  • 15 ден. за 1 минута или
  • 1300 ден за пакет од 100 мин.

Напомена: пред доаѓање закажете термин за да заштедите на време.

Тел: 048 42 35 35
Локација:Шарена чешма во просториите на Fitness Studio Energy 2 кат

Ве очекуваме