18838724_10213572709771549_2011669773_o

Од денес во редовна продажба е МОНСТРУОЗНИОТ 100% Whey СО ВКУС (чоколадо и ванила) како следбеници на МОНСТРУОЗНИОТ 100% Whey БЕЗ ВКУС И ЗАСЛАДУВАЧИ 890 ден. по ПРОМОТИВНА ЦЕНА ОД 1200 за само 990 денари во пакување од 950 грама.

Вршење на достава низ цела Македонија.

Промоцијата трае до 10-ти Јуни 2017

Напомена: Количините се ограничени на промотивната цена на протеинот со вкус

BEHEMOTH 100% Whey protein – ванила или чоколадо

BEHEMOTH 100% Whey protein – NATURAL FLAVOR