fitness-pilates-ball

БЕСПЛАТНИ TRIAL PILATES ТРЕНИНЗИ СО Проф. Александра Кедиоска

 

IMG_20150629_191734

ENERGY TRIAL PILATES тренинзите ќе се одржат на 25.09 (понеделник) и 27.09 (среда) со почеток во 19 часот во спортската сала на ООУ КОЧО РАЦИН – ПРИЛЕП.

Цел на ENERGY TRIAL PILATES тренинзи: да се овозможи на секој кој е заинтересиран БЕСПЛАТНО да посети ПРОБЕН пилатес тренинг е да се увери во квалитетот, стручноста и професионалноста и да се приклучи на Energy PILATES групата. Тоа значи дека покрај веќе постоечките челнови во ПИЛАТЕС ГРУПАТА можат да се пријават и надворешни лица.

Причина за нова локација: зголемен интерес за пилатес тренинзи со проф. Александра Кедиоска кои непрекинато се одржуваат веќе 10 години во просториите на FITNESS STUDIO ENERGY на веќе добро познатата локација во центарот на градот “Шарена Чешма”.

Начинот на пријавување ќе биде на ФЕЈСБУК ФАН СТРАНАТА во порака (@EnergyPowerHouse) или лично во просториите на Fitness Studio Energy. Пријавувањето ќе трае до недела 24.09.2017. Оние кои нема да се пријават за учество на тренингот ќе може да присуствуваат само за следење на тренингот како публика.

*После завршувањето на пробните тренинзи редовните термини ќе бидат во ПОНЕДЕЛНИК СРЕДА И ПЕТОК ВО 19ч

 

Related Post
Comments

Leave a Reply