20170305_191827-02

“FIT CARD” – Најново во Energy Shop

sport-wallpaper-10902741

Од утре 06.03. со сметка над 1000 денари добивате “ФИТ КАРТИЧКА” во Energy Shop со која Ве очекуваат бројни изненадувања во иднина како наши лојални членови и редовни потрошувачи.

Ве очекуваме ?
#fitcard
#loyalmember
#energyshopprilep
#syntech #supplements #allnutrition #olimp #trec #optimum #ironmaxx#accessories #loyalmembers

Related Post
Comments

Leave a Reply