И З В Е С Т У В А Њ Е !!!

По повод државниот празник 11ти Октомври, во вторник на 11.10.2016 година, Фитнес студио Енерџи ќе работи со скратено работно време од 16:00 до 20:00 часот.

Среќен празник

Related Post
Comments

Leave a Reply