2019

ИЗВЕСТУВАЊЕ !!!

РАБОТНО ВРЕМЕ ПО ПОВОД ПРЕДСТОЈНИТЕ ПРАЗНИЦИ !!!

НЕРАБОТНИ ДЕНОВИ
↓↓↓
31.12.20218 (понеделник)
01.02.2019 (вторник)
05.01.2019 (сабота)
07.01.2019 (понеделник)

СКРАТЕНО РАБОТНО ВРЕМЕ
ОД 12:00 до 20:00 часот
↓↓↓
02.01.2019 (среда)
03.01.2019 (четврток)
04.01.2019 (петок)
14.01.2019 (понеделник)

Related Post
Comments

Leave a Reply