НАЈДОБРА ПОНУДА НА “100% WHEY” ПРОТЕИНИ ВО МАКЕДОНИJА !!!

“PURE MUSCLE” МЕСЕЧЕН ПАКЕТ ЗА САМО 1350ден !!!
100% WHEY COMPLEX OLIMP + 100% WHEY PHASE 4DN:
– Вкупно 1145гр – 33 ДНЕВНИ ДОЗИ
– САМО ЗА 1350ден (22евра)

ПРОМОТИВНИОТ ПАКЕТ Е ДОСТПЕН КАЈ НАС, ЗА ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ ЈАВЕТЕ СЕ НА 070 208 102

Со 100% WHEY PROTEIN COMPLEX добивате:
– НАЈПРОДАВАН ПРОИЗВОД ВО ЕВРОПА
– СОВРШЕН СПОЈ НА ПРОТЕИНИ ВО ЕДНО ПАКУВАЊЕ
– 20 ВИСОКО КВАЛИТЕТНИ ПРОТЕИНСКИ ПОРЦИИ
– УЛТРА ФИЛТРИРАН ПРОТЕИН КОНЦЕНТРАТ И
– НАЈЧИСТА ФОРМА НА ИЗОЛАТ ОД СУРУТКА
– 26гр ПРОТЕИН ВО ЕДНА ПОРЦИЈА
– 6гр БЦАА
– 4,5гр ГЛУТАМИН
– БЕЗ РАСТИТЕЛНИ ПРОТЕИНИ
– ПРЕКРАСНИ ВКУСОВИ

————————————————————————————–

Со 100% WHEY PHASE на 4DN USA добивате:
– 13 ВИСОКО КВАЛИТЕТНИ ПРОТЕИНСКИ ПОРЦИИ
– ВО ЕДНА ПОРЦИЈА (35 gr) ДУРИ 24 гр.ЧИСТ ПРОТЕИН ОД СУРУТКА
– 100 % WHEY PROTEIN – ПРОТЕИН (ХИДРОЛИЗАТ, ИЗОЛАТ, КОНЦЕНТРАТ)ОД СУРУТКА
– MADE IN USA !!!
– ДОСТАПЕН ВО ТРИ ПРЕКРАСНИ ВКУСА
– БЕЗ РАСТИТЕЛНИ ПРОТЕИНИ
– БЕЗ ФИЛЕРИ

Whey Complex 100% 700g -Olimp-

Whey Phase 454g. -4DN-

Напомена: Промоцијата ќе биде достапна во период од 25.07-30.07 или додека имаме на залиха од предвидената количина.

 

Related Post
Comments

Leave a Reply