Fitness Studio Energy

ЦЕНОВНИК НА УСЛУГИ

ЦЕНИТЕ КОИ СЕ ПОДЕЛЕНИ ПО ТРЕНИНГ СЕ ОДНЕСУВААТ ЗА ПОЈАСНУВАЊЕ

КОЛКУ ЧИНИ ЕДЕН ТРЕНИНГ ДОКОЛКУ ПЛАТИТЕ ЕДНОМЕСЕЧНА ИЛИ ПОВЕЌЕМЕСЕЧНА ЧЛЕНАРИНА. (ПРЕСМЕТКИТЕ СЕ НАПРАВЕНИ НА 4 НЕДЕЛНО НИВО)

Еднодневен тренинг

Бодибилдинг и фитнес

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adi sollicitudin

150 ден.
 • Еден работен ден (пон-саб)
 • Работно Време: 08:15 – 22:00

Неделна членарина

Бодибилдинг и фитнес

6 тренинзи или 83.3 ден. за тренинг

500 ден.
 • Секој рабоден ден: Пон – Саб
 • Работно Време: 08:15 – 22:00

Месеча членарина

Бодибилдинг и фитнес

24 тренинзи или 41.6 ден. за тренинг

1000 ден.
 • Секој рабоден ден: Пон – Саб
 • Работно Време: 08:15 – 22:00

Двомесечна членарина

Бодибилдинг и фитнес

900 ден. за 1 месец или 37.5 ден. за тренинг

1800 ден.
 • Секој рабоден ден: Пон – Саб
 • Работно Време: 08:15 – 22:00

Тримесеча членарина

Бодибилдинг и фитнес

833.3 ден. за 1 месец или 34.7 ден. за тренинг

2500 ден.
 • Секој рабоден ден: Пон – Саб
 • Работно Време: 08:15 – 22:00

Шестмесеча членарина

Бодибилдинг и фитнес

750 ден. за 1 месец или 31.25 ден. за тренинг

4500 ден.
 • Секој рабоден ден: Пон – Саб
 • Работно Време: 08:15 – 22:00

Годишна членарина

Бодибилдинг и фитнес

708.3 ден. за 1 месец или 29,5 ден. за тренинг

8500 ден.
 • Секој рабоден ден: Пон – Саб
 • Работно Време: 09:30 – 22:00 (сабота до 21:00)

Сауна

Задолжително е закажување на термин

400 ден. - едно лице, 600 ден. - две лица, 700 ден. три лица

...
 • Секој рабоден ден: Пон – саб
 • Работно Време: 08:15 – 22:00

Солариум

Третман за потемнување на тенот 1 мин.

Пакет од 100 мин. = 1700 денари

20 ден.
 • Пон- Саб (закажете термин и заштедете време)
 • Работно Време: 09:30 – 22:00

12 третмани со електростимулација

Третмани за слабеење

350 ден. доколку правите само еден третман

3000 ден.
 • Пон – Саб (задолжително закажување на термин)
 • Работно Време: 09:30 – 22:00

Антицелулитна масажа

Третман за отстранување на целулит

Пакет од 10 масажи = 3000 денари

350 ден.
 • Пон- Саб (закажете термин и заштедете време)
 • Работно Време: 09:30 – 22:00

Туширање

Искористете ја услугата еднократно или со месечна претплата

Едно туширање 50 ден.

500 ден.
 
 • Пон- Саб
 • Работно Време: 08:15 – 22:00

Мерење на телесен состав БЕСПЛАТНО

Вага

Еднаш месечно направете мерење на телесна маса, поткожни масти, процент на мускули и вода.

0 ден.
 • Пон- Саб
 • Работно Време: 09:30 – 22:00

План за правилна исхрана

Дозволете да се погрижиме за Вашиот начин на исхрана

(Закажете термин за консултација)

1000 ден.
 • Пон- Саб
 • Работно Време: 09:30 – 22:00

Попусти

Спортски екипи добиваат услови за услугите по договор со одговорните лица во Фитнес Студио Енерџи.

(Пресметките се направени сметајќи дека еден месец има точно четири недели)

LAYOUT

SAMPLE COLOR

Please read our documentation file to know how to change colors as you want

BACKGROUND COLOR

BACKGROUND TEXTURE