20211022_155602-01Фитнес Студио Енерџи – Прилеп работи беспрекорно од 2002 година и може со право да се каже дека уште од самиот почеток е најопремен и најсовремен фитнес центар во Прилеп. Започнавме со полн капацитет, а така сме и до денес благодарение на нашите кленти кои ни останаа верни во користењето на нашите услуги. Фитнес Студио Енерџи нуди повеќе видови на услуги и тоа: фитнес и бодибилдинг, аеробик, пилатес, финска сауна Harvia, Hapro – солариум, апарат за слабеење со електростимулација Vekom, релаксациона и антицелулитна масажа и врши продажба на сите видови на суплементи. Во фитнес и бодибилдинг просторот спаѓаат сите фитнес и бодибилдинг справи, сите професионални кардио справи (велосипеди, орбитрек справи, степери, ленти за трчање и симулатор за веслање). За аеробик и пилатес, студиото располага со посебен простор опремен со сета потребна опрема за изведување на часовите за кои термини се договараат во студиото према потребите на групата. Сите овие услуги како и спортските активности се поткрепени со инструкции на стручни високообразовани лица кои целосно ќе Ве упатат и ќе ја постигнете посакуваната цел. Покрај услугите кои претходно беа наведени мора да се каже дека се располага со туш кабини, гардероби и гардеробни ормарчиња. Фитнес Студио Енерџи отсекогаш нудел и ќе ја нуди пријатната атмосфера за вежбање заедно со инструкторите кои се секогаш топло расположени за одговор на секое Ваше прашање. Фитнес Студиото исто така располага со неколку ТВ – приемници, кабелска телевизија, безжичен интернет и пријатна стимулирачка музика за вежбање.

Лоцирани сме во центарот на Прилеп во близина на познатата “Шарена Чешма” на ул. Киро Пајмакоски бр. 16а. Работното време е секој ден од понеделник до петок со почеток во 09:30 часот до 22:00 часот, а во сабота од 09:30 часот до 21:00 часот. Недела ја оставаме за одмор и слободни активности.

Energy Shop е продавница за суплементи отворена е на 27.08.2014 година и во неа можете да најдете голем избор на додатоци во исхрана како и фитнес опрема со најдобар квалитет.

ВЕ ОЧЕКУВАМЕ!!!

Фитнес и бодибилдинг

Располагаме со две сали комплетно опремени со сите кардио и фитнес справи, како и стручни инструктори кои секогаш се тука за совети и помош при вежбање

Сауна

Сауната е супер идеја. Се потите, го ослободувате телото од токсините, а само седите. Сауната има долга историја. Потекнува од Финска, но тука ја имате во склоп на нашиот објект достапна со само еден повик и закажување на термин

Солариум

Со само неколку третмани во солариум можете да го добиете посакуваниот тен на Вашата кожа

Апарат за слабеење со електростимулација

Тонизирајте ги Вашите мускули или ослабете со помош на апаратот кој работи на принципот електростимулација со само 12 третмани

Антицелулитни масажи

Освен напорен тренинг телото заслужува да го наградите со антицелулитна масажа, која девојките имаат можност да ја искористат за намалување на целулитот и воедно намалување на телесната маса.

Продавница за суплементи ENERGY SHOP

Достапни се суплементи од секаков вид, почнувајќи од топачи на масти па се до суплементи со кои можете да ја зголемите Вашата мускулна маса, да бидете во топ фитнес облека како и обезбедете се со фитнес акцесорија и тоа се на едно место...

Image background
Loading...

Our history

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adi sollicitudin
 • Energy Case
 • Doctors Timetables
 • Vaccinations Travel Health
 • Women's Health
 • Free Online Consultation
 • General Illness or Injury
 • Prescription Refills

Our history

Our history

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adi sollicitudin
 • Energy Case
 • Doctors Timetables
 • Vaccinations Travel Health
 • Women's Health
 • Free Online Consultation
 • General Illness or Injury
 • Prescription Refills

Our history

Energy Day 14 June 2015

Our history

Зумба часови за возрасни и деца
20122013201420152016
Филип Димески
Филип Димески е роден на 01.05.1990 во Прилеп, целиот негов живот тој е посветен на спортот, па тоа го натера и да се запише на ФФК (Факултет за Физичка Култура) во Скопје каде дипломира како професор по физичко воспитание во Јуни 2013 година. Истата година продолжи на последипломски студии на ФФК на насоката Спортски Менаџмент. Моментално е организатор на целокупната работа во Фитнес Студио Енерџи.
Професионален тренер
Филип Димески
Професионален тренерФилип Димески

LAYOUT

SAMPLE COLOR

Please read our documentation file to know how to change colors as you want

BACKGROUND COLOR

BACKGROUND TEXTURE